• Telefon: +40 765 357 364
  • Email : office@re-branding.ro
  • Program: 09:00-17:00

Serviciile noastre

  • Home
  • /
  • Serviciile noastre

Ce oferim?

ReBrandind Design Studio, ofera servicii de design interior, pentru proprietati rezidentiale, comerciale si publice, integrand si transpunand cu success ideile si nevoile clientilor, in proiecte de anvergura estetica si functionala.

Competente

– Realizarea completa a proiectelor de design interior pentru:  locuinte, cladiri de birouri, spatii comerciale, unitati de cazare si alimentatie publica, spatii social-culturale;

–  Proiectarea mobilierului, instalatiilor si echipamentelor pentru interioare;

–  Managementul proiectelor si a calitatii acestora;

–  Comunicare profesionala, legislatie si documentatie economica

Concept

Sunt luate in calcul toate elementele ce ar putea influenta evolutia in timp a proiectului. Structura constructiei, istoricul constructiei, contextul constructiei (amplasare, vecinatati), factori de mediu, etc. Ca rezultat al celor anterior enumerate, dezvoltam conceptul unic, original al proiectului. Conceptul este ancora oricarui proiect de design interior de impact. Este o reprezentare abstracta a atmosferei pe care o va insufla spatiul amenajat, reprezentare in care senzatiile sunt referite prin intermediul materialelor, texturilor, culorilor, formelor si a echilibrului dintre acestea.

Costul

Costul unui proiect de design interior se calculeaza in functie de dimensiunile spatiului si de complexitatea lucrarii. Pentru o oferta estimativa, va rugam sa ne contactati.

Cerere oferta

RezidentialOfficePublic
ConsultantaProiectare 3DProiectare 3D si implementare