re-branding DESIGN INTERIOR DESIGN WEB DESIGN GRAFIC FOTOGRAFIE DE PRODUS BLOG CONTACT
 
Portofoliu
Portofoliu
Portofoliu
Portofoliu
   


design web
Introducere

Web Site | Magazin Online | Aplicatii IOS | Promovare

Traim intr-o lume dinamica , iar afacerea dumneavoastra pentru a se dezvolta si a deveni cunoscuta in acest mediu concurential necesita un web site. Prin intermediul e-commerce-ului se dezvolta o relatie de servicii si schimb de marfuri intre ofertant si viitorul cumparator, iar aceasta modalitata este cel mai des utilizata in zilele noastre de majoritatea companiilor existente pe piata mondiala. Toata afacerea este trecuta acum in plan virtual, iar prin intermediul web design-ului si a structurari site-ului puteti atrage atentia asupra dumneavoastra va puteti face remarcat ,iar clientii nu vor intarzia sa apara. De asemenea crearea unui magazin online este necesara pentru expunerea produselor oferite de dumneavoastra potentialilor clienti. In acest mod printr-o simpla navigare pe internet pot observa ce oferiti la ce preturi,pot realiza comanda online sau pot lua legatura cu dumneavoastra in vederea realizarii unei colaborari. In zilele noastre web site-ul este cartea de vizita a tuturor antreprenorilor .

   

Despre web

  Web Design | Magazin Online | Aplicatii IOS | Promovare Site Web

Echipa Re-branding.ro reprezint solutia problemelor dumneavoastra in vederea confruntarii cu acest mediu concurential in care activati si va stam la dispozitie pentru crearea web site-ului sau a magazinului online. Conform indicatiilor oferite de dumneavoastra sau daca este cazul prin oferirea unor sfaturi si pareri va putem ajuta in realizarea unui site captivant la standarde inalte de frumusete si precizie.Ne aflam la dispozitia dumneavoastra si va ofer o gama completa de servicii web, consultanta, promovare seo, promovare adwords la preturi substantial reduse. Misiunea noastra consta in oferirea unor servicii avantajoase de o calitate superioara printr-o buna comunicare cu clientul si satisfacerea cerintelor acestuia. Scopul nostru este de a ne adapta cerintelor pietei prin crearea unui web site ieftin dar suficient de puternic pentru a concura cu ceilalti competitori, toate acestea pentru a veni in sprijinul clientului.

   

Aplicatii IOS

  Web Design | Magazin Online | Aplicatii IOS | Promovare Site Web

Cum telefonul este indispensabil in zilele noastre ,iar mediul virtual este prezent si aici va stam la dispozitie prin crearea si oferirea unor aplicatii iphone. Mai multe detalii puteti gasi pe site la sectiunea aplicatii ios.

   LOCATIE
LOCATIE Adresa: Strada Slt. Alexandru Moga
Bucuresti
   
LOCATIE Telefon: +04 0765357364
   
mail office@re-branding.ro

 


MENIU
DESIGN INTERIOR
DESIGN WEB
DESIGN GRAFIC
FOTOGRAFIE DE PRODUS
CONTACT

Valid XHTML 1.0 Transitional

© 2014 re-branding.ro. Toate drepturile rezervate