re-branding DESIGN INTERIOR DESIGN GRAFIC CONTACT
 
Portofoliu
Portofoliu
 


design grafic 

Echipa

Carti De Vizita | Logo | Flyere | Design Meniuri

Re-branding.ro este solutia perfecta pentru compania dvs. atunci cand vrei sa faceti o schimbare. Poate ca vreti  sa schimbati toata imaginea firmei dvs. incepand cu o sigla sau un logo nou, poate ca doriti doar sa schimbati paleta cromatica, designul  grafic sau sa va creati noi carti de vizita , flyere , postere  sau brosuri. Apeland la re-branding.ro aveti toate acestea  toate acestea intr-un singur loc. Noi ne ocupam de design grafic si machetare pentru toate articolele publicitare, printare si distributie. Dumneavoastra trebuie decat sa ne contactati si noi facem restul. Se stie ca reclama este cheia succesului in cazul oricarui business, deci poate aveti nevoie de un flash banner pe care sa-l postati in alte site –uri, sau poate  doriti proiectare si executie pentru un poster stradal. Re-branding.ro rezolva aceste probleme, si va ajuta chiar si cu executia (printarea) diverselor materiale, printuri digitale de inalta calitate.

   

Cum colaboram?

Carti De Vizita | Logo | Flyere | Design Meniuri

Sa luam de exemplu o sigla pentru o anumita firma. Daca  primim o comanda de design grafic pentru o sigla, primul pas pe care il facem este sa discutam si sa identificam exact ideea clientului, dupa care ii vom arata 3 propuneri grafice de sigla / logo. In urma acestor 3 propuneri ne vom da seama ce solutie grafica este cea mai potrivita pentru acel client, iar pe acea propunere se va pune atentia pana la finalul proiectului. Este foarte important pentru noi ca la sfarsitul proiectului de design grafic , clientul sa fie multumit.

   

Costul

Carti De Vizita | Logo | Flyere | Design Meniuri

In lista enumerata mai jos, gasiti preturile de pornire pentru unele din materialele publicitare pe care le produce. La solicitarea dvs. putem produce si alte materiale ce tin de design-ul grafic.

 

Aspectul cartilor de vizita

Carti De Vizita | Logo | Flyere | Design Meniuri

Cartile de vizita va reprezinta pe dvs. si in acelasi timp compania pentru care lucrati. Cartile de vizita trebuie sa transmita un mesaj, iar pentru ca acest mesaj sa fie cel dorit, este necesar ca toate elementele continute de aceasta, sa se potriveasca. Grafica are un rol major in transmiterea corecta a mesajului, iar pentru acest lucru este necesar ca design –ul grafic al cartii de vizita sa fie simplu si elegant. Apeland la serviciile de design grafic ale unui grafician, scapati de stresul acestor detalii, insa pentru aceia dintre dvs. ce doresc sa-si creeze singuri cartea de vizita, va sugeram  sa  acordati atentie culorilor pe care le folositi, deoarece nu trebuie exagerat cu numarul acestora, cel mai simplu este sa optati pentru culorile deja existente in logo-ul companiei. Textul cartilor de vizita trebuie sa fie lizibil si trebuie sa tine-ti  cont ca fontul folosit sa nu aibe dimensiuni reduse,  cartea de vizita este suficient de mare pentru a folosi fonturi la dimensiuni rezonabile. Pentru litografierea cartilor de vizita trebuie folosit un carton de calitate, cu o textura buna, cartile de vizita ieftine se observa usor. Cartea de vizita pe care o folositi trebuie sa iti determine interlocutorul sa vrea sa o pastreze!

 

Folosirea cartilor de vizita

Carti De Vizita | Logo | Flyere | Design Meniuri

Cartea de vizita se ofera preferabil la inceputul intalnirilor de afaceri pentru a ajuta interlocutorul sa retina numele persoanei/companiei, iar atunci  cand interlocutorul beneficiaza deja de cartea dvs. de vizita, dar au aparut modificari in continutul acesteia (un nou numar de telefon, o noua functie, o alta adresa a firmei, etc) , cartile de vizita se ofera la sfarsiul intalnirii de afacei. Nu oferiti niciodata unui superior cartea de vizita decat daca acesta o cere. Atunci cand primiti o carte de vizita eticheta cere sa o studiati, sa manifestati interes fata de aceasta si sa faceti un scurt comentariu inainte de o lasa din mana. Aveti grija sa nu uitati cartea de vizita care v-a fost oferita pe masa la sfarsitul intalnirii. Nu oferiti o carte de vizita daca pe aceasta apar greseli, daca informatia de pe ea nu este actualizata, daca este murdara sau indoita!
  LOCATIE
LOCATIE Adresa: Strada Slt. Alexandru Moga
Bucuresti
   
LOCATIE Telefon: +04 0765357364
   
mail office@re-branding.ro

 


MENIU
DESIGN INTERIOR
DESIGN WEB
DESIGN GRAFIC
FOTOGRAFIE DE PRODUS
CONTACT

Valid XHTML 1.0 Transitional

© 2014 re-branding.ro. Toate drepturile rezervate