PLAN ECHIPARE BUCATARIE/PLAN INSTALATII ELECTRICE ECHIPAMENTE

DESIGN INTERIOR FAST-FOOD, ROSIORII DE VEDE

Data: Mai 2018
Locatie: Rosiorii de Vede, Romania
Buget amenajare: aprox. 5000 euro
Client: Liviu R.
Categorie: Comercial

Spatiu comercial stradal, cu dimensiuni foarte reduse. Desi suprafata totala este aproape dubla decat cea prezentata in proiectul de design interior, aproape jumatate din suprafata totala a fost folosita pentru zona de gatire/preparare.

Solutia noastra

In prima etapa a acestui proiect, s-au stabilit concret zonele de functionalitate (zona de preparare, spatiu pentru clienti si toalete). S-a creat fluxul pentru zona de preparare, prin amplasarea in plan a echipamentelor de gatit si prin stabilirea fluxului de preparare. S-au creat planuri pentru instalatii electrice-sanitare si a sistemului de ventilatie. Designul interior s-a  dezvoltat in jurul conceptului „urban – industrial”. S-a optimizat numarul de locuri pentru acest spatiu de dimensiuni reduse, prin amplasarea canapelelor. Regasim in designul acestui spatiu, elemente industriale, precum chenarele de plasa amplasate pe tavan, dar si tabala bordurata aplicata atat pe perete, cat si pe „front-counter-ul’ de servire.