Ce este fotografia comerciala?

Pentru ca produsele pe le produceti sau importati sa fie vandute, trebuie sa le promovati. Iar pentru acest lucru aveti nevoie de servicii profesionale de fotografie de produs, pentru a prezenta aceste produse cat mai bine. Fotografia de produs mareste vanzarile si aduce credibilitate si profesionalism produselor si firmelor care le comercializeaza. Fotografiile comerciale realizate corespunzator vor prezenta perfect afacerea dumnevoastra, iar clientii sau partenerii de afaceri care vor accesa web site-ul dvs. vor fi placut impresionati.

Realizarea fotografiilor de produs

Sedintele de fotografiere a produselor comercializare de catre clientii nostrii, sunt efectuate in studioul nostru. Pentru eficientizarea timpului de predare a setului complet de fotografii, suntem in legatura permanenta cu clientii nostrii, astfel vom trimite setul de fotografii neprocesate pentru ca dvs. sa le alegeti pe cele care va plac. Fotografiile de produs alese de dvs. vor fi apoi procesate, defectele si imperfectiunile vor fi retusate, vor fi redimensionate, prelucrate petru tipar, iar unde este cazul fundalul va fi decupat (cut-out), culorile vor fi schimbate si vor fi adaugate elemente grafice.

Pentru magazinele online

In ultimii ani, comertul online a luat amploare si in Romania. Iar pentru a vinde bine in mediul virtual fotografiile produselor comercializare de aceste magazine online, trebuie sa fie de cea mai buna calitate. Fie ca aceste magazine online sunt create de catre echipa noastra, fie apelati la serviciile noastre de fotografie comerciala din postura de posesori de magazine online deja create, contra unei sume pe care o vom stabili impreuna (se calculeaza in functie de cantitatea de produse), dupa prelucrarea fotografiilor de produs le vom introduce in magazinul dvs. virtual.

Costul fotografiilor

Pretul fotografiilor de produs se calculeaza dupa 4 criterii diferite si in functie de numarul fotografiilor executate. Cel mai ieftin pachet se adreseaza fotografiilor executete in studioul nostru , prelucrate si trimise clientului prin intermediul e-mail-ului. Al doi-lea pachet se adreseaza fotografiilor realizate la noi in studio, prelucrate si introducerea lor in web site-ul sau magazinul online al clientului. Al trei-lea pachet se adreseaza fotografiilor realizate la o alta locatie decat studioul nostru, iar ultimul pachet se adreseaza fotografiilor realizate in studioul nostru, iar in prelucrarea lor se intervine si cu alte elemente grafice.