Etapele proiectarii

-Analiza nevoilor si dorintelor clientului
-Releveu complet al spatiului propus spre amenajare
-Reprezentari 2D (plan detaliat al amenajării)
-Reprezentari 3D
-Randari (imagini 3D realiste)
-Deviz estimativ preliminar al lucrarilor
-Implementarea, urmarirea si evaluarea executiei

Faza de Analiza

Analiza nevoilor si dorintelor clientului
- După discutarea cerintelor si definirea specificului proiectului dumneavoastra, intocmim brieful detaliat al proiectului de design interior. Brieful este un ghid esential al proiectului, in cadrul acestuia fiind subliniate nevoile si dorintele pe care le aveti privitor la spatiul de amenajat.
Analiza constructiei si a sitului
- In aceasta etapa are loc releveul spatiului propus spre amenajare. Datele si informatiile retinute din masuratori sunt inregistrate in reprezentari bidimensionale- planuri si sectiuni la scara.

Faza de Dezvoltare

Sunt elaborate primele propuneri de amenajare a spatiului. Se iau in considerare: distributia funcționala, fluxurile de circulatie, punctele de interes, in asa fel incat varianta aleasa sa fie si cea mai eficienta. Alegem impreuna cu dumneavoastra cea mai buna solutie din punct de vedere estetic si functional pentru amenajarea spatiului. Dezvoltam aceasta solutie prin planuri detaliate ale amenajarii, detalii de executie, planuri de lumini, macheta de prezentare, imagini tridimensionale realiste ale incaperilor (randari), paletare cu mostre de culori, materiale si finisaje.

Fazele de Implementarea

Are loc demararea efectiva a lucrarilor solicitate in proiect, proces in urmarirea caruia ne implicam activ. Ulterior finalizarii lucrarilor si predarii spatiului, in cadrul urmaririi proiectului, evaluam si monitorizam rezultatele. Pentru faza de implementare, colaboram cu mesteri din domeniul constructiilor, productiei de mobilier, instalatori, electricieni, etc. Deasemenea prin contactele pe care le-am adunat, va putem ajuta in alegerea celor mai eficiente si ieftine solutii pentru material si finisaje.