Cum colaboram?

Dupa  realizarea contactului telefonic sau incarcarea formularului online veti fi contactat in cel mai scurt timp posibil pentru a va oferi toate detaliile referitoare la cerintele dumneavoastra. Scopul nostru consta in multumirea clientului de aceea vom actualiza mereu promotiile Web si preturile web site pentru Dvs. In cazul in care dispuneti de material pentru site-ul dumneavoastra furnizati-ne materialul web site-ului: texte, poze, sigla, logo, layout site, design, concepte, alte idei si numarul de pagini web. Daca aceste elemente nu exista vom comunica permanent si vom realiza web design-ul paginilor respective impreuna.

Cat costa un site web?

Pretul final se stabileste in functie de 3 criterii: rezervarea domeniului ce consta in oferirea unui nume site-ului dumneavoastra, gazduirea Web sau Hosting Web  si  complexitatea graficii utilizate pentru creareaweb site-ului sau a magazinului online.
Toate serviciile se regasesc la preturi substantial reduse pentru a veni in sprijinul dumneavoastra !
Nu ezitati sa ne contactati si sa cereti acum o oferta de pret pentru web site sau magazin online!
Pretul pentru web site incepe de la 150 EURO
Pretul pentru magazin online de la 250 EURO

Promovare si marketing

La ce este bun un site daca nu este si promovat corespunzator? Dupa crearea site-ului Optimizarea SEO si Promovarea Web sunt cele mai importante ramuri ale marketingului. Scopul principal consta in atragerea atentiei unui numar cat mai mare de vizitatori ,stimularea traficului pentru web site-ul sau magazinul dvs precum si incadrarea pe un loc fruntas in cadrul pietei.

Domenii si hosting web

Domeniul web este partea cea mai importanta a site-ului deoarece contine adresa virtuala la care poate fi gasit web site-ul si caruia ii este atribuit un nume unic. Un site necesita un Domeniu Web precum si Hosting Web sau gazduire web. Gazduirea web este spatiul alocat de un server pentru web site-ul dvs.
Pretul unui domeniu web variaza datorita extensiei (terminatiei): .com = 7,5 Euro/an | .ro = 26 Euro/nelimitat | .eu = 6,5 Euro/an, exemplele pot continua.