re-branding DESIGN INTERIOR DESIGN WEB DESIGN GRAFIC FOTOGRAFIE DE PRODUS BLOG CONTACT
 
Portofoliu
Portofoliu
Portofoliu
Portofoliu
   Design Interior -Amenajare interioara Apartament Complex apartamente - zona Unirea

     Apartamentul cu suprafata de 84 mp, se afla intr-un complex de locuinte, nou construit, in zona centrala a capitalei. Locuinta este structurata dupa cum urmeaza: livingul, open space, cu suprafata de 32 mp care gazduieste atat holul de intrare in locuinta cat si bucataria, dormitorul matrimonial care dispune de dressing si baie proprie, zona de studiu si o baie de serviciu ce beneficiaza de o cabina de dus.

     Designul intregului apartament este unul minimalist. Desi incaperile au spatii generoase, nu gasim mobilier in exces in nici una dintre acestea. Cu toate acestea, spatiile de depozitare sunt generoase.

     Finisajele folosite in amenajarea acestui apartament sunt de cea mai buna calitate. In living, dormitor, dar si in zona de studiu, gasim tapet importat din Italia si Germania, dar si vopsea decorativa de calitate superioara importata din Italia (San Marco).

     Bucataria, elementul principal al acestei locuinte, este impartita fata de restul livingului, prin insula ce gazduieste plita electrica si prin locul de luat masa.

     Dormitorul matrimonial, are si o mica zona de relaxare, unde la final de zi te poti retrage si citi o carte buna. Deasemenea in dormitor gasim si o mica biblioteca de carti.

     Spatiul de studiu, dispune atat de un dulap pentru depozitarea cartilor si alte documente, cat si de un mic dressing de haine, in continuarea acestuia. In aceasta incapere mai gasim si o canapea, utila in momentele in care raman musafiri peste noapte.

     Nu gasim gresie si faianta in nici una din incaperile de baie ale locuintei. Astfel pentru finisajul pardoselii s-a mers pe parchet de baie si mozaic, iar pentru finisajul peretilor s-a optat folosirea mai multe vopsele decorative, speciala pentru finisarea acestor tipuri de pereti.

  


 

 

 

  LOCATIE
LOCATIE Adresa: Strada Slt. Alexandru Moga
Bucuresti
   
LOCATIE Telefon: +04 0765357364
   
mail office@re-branding.ro

 


MENIU
DESIGN INTERIOR
DESIGN WEB
DESIGN GRAFIC
FOTOGRAFIE DE PRODUS
CONTACT

Valid XHTML 1.0 Transitional

© 2014 re-branding.ro. Toate drepturile rezervate