re-branding DESIGN INTERIOR DESIGN WEB DESIGN GRAFIC FOTOGRAFIE DE PRODUS BLOG CONTACT
 
Portofoliu
Portofoliu
Portofoliu
Portofoliu
   Design Interior - Amenajare living vila zona Baneasa

 

   

     Spatiul amenajat se afla la parterul unei vile noi construite din zona Baneasa a Bucurestiului. Proiectul de design interior, are influente din designul clasic american. Defapt asta a fost si dorinta clientilor nostrii, sa modelam spatiul nou construit, pastrand liniile clasice ale designului american, dar nu in tendinte sobre.

     Finisajele folosite in acest proiect sunt de cea mai buna calitate. Regasim tapetul cu influente floral-clasice, dar si vopsele decorative. Perimetrul incaperii, atat la tavan, cat si la pardoseala, este inchis cu profile decorative (plinte+cornise). Gasim materialele textile din aceasi categorie la draperii, pernute si tapiteria scaunelor.

     Central, pentru a masca stalpul amplasat in mijlocul incaperii, s-a creat un semineu decorativ. Totodata, tot acest ansamblu al semineului are si rol de sustinere pentru plasma TV.

     Livingul vilei, este structura pe 2 zone distincte. Zona de relaxare, unde gasim canapeaua si fotoliile, televizorul, dar si o mica biblioteca si o zona pentru pastrarea vinurilor si zona de luat masa, unde se stabilesc intrunirile de familie si unde gasim si biblioteca principala a acestei locuinte. 


  LOCATIE
LOCATIE Adresa: Strada Slt. Alexandru Moga
Bucuresti
   
LOCATIE Telefon: +04 0765357364
   
mail office@re-branding.ro

 


MENIU
DESIGN INTERIOR
DESIGN WEB
DESIGN GRAFIC
FOTOGRAFIE DE PRODUS
CONTACT

Valid XHTML 1.0 Transitional

© 2014 re-branding.ro. Toate drepturile rezervate