re-branding DESIGN INTERIOR DESIGN WEB DESIGN GRAFIC FOTOGRAFIE DE PRODUS BLOG CONTACT
 
Portofoliu
Portofoliu
Portofoliu
Portofoliu
   Design Interior -Apartament 2 camere S.M.

   Suprafata totala de amenajat a acestu apartament, este de 48 mp.

   In incaperea de Living, s-a mers pe un stil minimalist, iar in acest sens mobilierul este conceput din linii drepte, iar contrastul dintre alb si negru completeaza una dintre caracteristicile acestui stil. Astfel, camera structurata pe doua zone diferite, zona de relaxare si media si zona de studiu, nu a fost aglomerata cu piese de mobilier ce nu ar fi fost necesare. In acelasi timp spatiile de depozitare sunt suficiente, atat pentru zona de studiu cat si pentru zona de relaxare. Culoarea de accent este una vesela si este expusa atat prin tapetul de culoare galbena cat si prin cel in dungi inegale tot din aceasi paleta de culori.

   In dormitor gasim acelasi stil minimalist. Mobilierul asigura strictul necesar, mai cu seama ca aceasta locuinta dispune de o zona separata de dressing. Culorile celor doua tipuri de tapet sunt calde si relaxante si sunt completate excelent de restul peretiilor albi.

  Poate ca spatiul de gatit si servit masa, reflecta cel mai bine din tot apartamentul, stilul minimalist pe care s-a dorit sa se mearga. Exista contrastul dintre negru si alb, lucios si mat, completat de culoarea de accent reflectata in placarea cu sticla rosie a peretelui din zona de preparare.

  Pe holurile de trecere, s-au pus in valoare spatiile de depozitare.

  Baia s-a creat ca o zona de relaxare. Astfel gasim in modelul faiantei "butuci de copac" si nuante de lemn natur. Deasemenea mobilierul existent in baie este lucrat cu PAL nuanta de Nuc, creand astfel o zona de relaxare.

  LOCATIE
LOCATIE Adresa: Strada Slt. Alexandru Moga
Bucuresti
   
LOCATIE Telefon: +04 0765357364
   
mail office@re-branding.ro

 


MENIU
DESIGN INTERIOR
DESIGN WEB
DESIGN GRAFIC
FOTOGRAFIE DE PRODUS
CONTACT

Valid XHTML 1.0 Transitional

© 2014 re-branding.ro. Toate drepturile rezervate