re-branding DESIGN INTERIOR DESIGN WEB DESIGN GRAFIC FOTOGRAFIE DE PRODUS BLOG CONTACT
 
Portofoliu
Portofoliu
Portofoliu
Portofoliu
   Design Interior -Apartament 4 camere S.B. - finalizat

     Suprafata totala de amenajat a acestu apartament, este de 72 mp si este structurat astfel:

   Livingul cu suprafata de 17.6 mp. In aceasta incapere s-a intervenit la nivel de finisaje si mobilier. Mobilierul media T.V.  si zona de depozitare aferenta acestuia, s-a efectuat pe comanda cu materiale de cea mai inalta calitate (MDF - superlucios si PAL melaminat), iar accesoriile de feronerie sunt de calitate superioara. Deasemenea si zona de expunere si depozitare carti, dar si masuta de cafea, s-au executat tot pe comanda, tot din aceleasi materiale calitative. La nivelul finisajului peretilor, s-au folosit vopsele decorative din gama CADORO, iar tavanul este alb lavabil.

   Dormitorul matrimonial, cu suprafata de 13 mp. Pentru aceasta incapare, s-au folosit tot aceleasi materiale pentru confectionarea mobilierului la comanda, doar textura finisajului din PAL s-a modificat. La nivel de finisaj al peretilor, s-a folosit vopsea lavabila, culoare alba, dar si vopsea decorativa din gama Giorgio Graesan.

  Pentru bucataria cu suprafata de 7 mp. au fost pastrate finisajele peretilor si pardoselii, in speta gresia si faianta, iar mobilierul a fost modificat si creat pe comanda din materiale calitative (MDF). Feroneria mobilierului este de calitate superioara (sisteme BLUM). La nivelul tavanului s-a creat o scafa cu rol de iluminat incaperea.

  Pe holul de trecere, cu suprafata de 11 mp. , s-a creat un dressing de dimensiuni rezonabile, din PAL melaminat, astfel eliberandu-se dormitorul de vechiul sifonier si astfel creandu-se mai mult spatiu.

  In baia apartamentului, cu suprafata de 5 mp. , s-au pastrat finisajele peretilor si pardoselii, ele fiind in stare buna si s-au schimbat obiectele sanitare si accesoriile.

  LOCATIE
LOCATIE Adresa: Strada Slt. Alexandru Moga
Bucuresti
   
LOCATIE Telefon: +04 0765357364
   
mail office@re-branding.ro

 


MENIU
DESIGN INTERIOR
DESIGN WEB
DESIGN GRAFIC
FOTOGRAFIE DE PRODUS
CONTACT

Valid XHTML 1.0 Transitional

© 2014 re-branding.ro. Toate drepturile rezervate