re-branding DESIGN INTERIOR DESIGN WEB DESIGN GRAFIC FOTOGRAFIE DE PRODUS BLOG CONTACT
 
Portofoliu
Portofoliu
Portofoliu
Portofoliu
   Rebranding si Design Interior - Franciza Coffee Shop Bucuresti

   Suprafata amenajata initial este de 25mp dintr-un total de peste 100 mp, renovabili in viitorul apropriat. 

   Pentru amenajarea acetui Coffee Shop, conceptul a fost regandit. Dintr-o cafenea clasica ce functioneaza de aproximativ 3 ani intr-o zona centrala a Bucurestiului, s-a transformat intr-o cafenea-ceainerie-patiserie, ce ofera posilitate achizitionarii produselor specifice si la pachet. Produsele oferite spre vanzare si nu vorbim doar despre produsele specifice de larg consum, cat si diferite recipiente specifice, inscriptionate cu logoul cafenelei, sunt expuse acum in cele 3 dulapuri de expozitionare pe care le-am integrat in spatiul amenajat, cat si in vitrina orientata spre exteriorul ferestrelor. Zona recent amenajata, a fost conceputa si cu locuri de servire, prin scaune, tejghele si mese, la o inaltime peste media barului de servire.

   Materialele folosite in aceasta amenajare sunt in mare parte PAL-ul melaminat, nuante de "Stejar Cremona" si "Nuc Tabac", dar si elemente din lemn natural si granit.

  La finisajul peretilor si tavanului, s-a folosit vopsea, atat decorativa, cat si lavabila, faianta cu dimensiuni 10/10 cm, dar si tapet personalizat.

  Astfel, spatiul ofera in prezent un plus de confort, iar clientii ce calca pragul acestui Coffee & Tea Shop sunt intampinati cu caldura unui spatiu primitor.

 


  LOCATIE
LOCATIE Adresa: Strada Slt. Alexandru Moga
Bucuresti
   
LOCATIE Telefon: +04 0765357364
   
mail office@re-branding.ro

 


MENIU
DESIGN INTERIOR
DESIGN WEB
DESIGN GRAFIC
FOTOGRAFIE DE PRODUS
CONTACT

Valid XHTML 1.0 Transitional

© 2014 re-branding.ro. Toate drepturile rezervate