re-branding DESIGN INTERIOR DESIGN WEB DESIGN GRAFIC FOTOGRAFIE DE PRODUS BLOG CONTACT
 
Portofoliu
Portofoliu
Portofoliu
Portofoliu
   Design Interior - Amenajari  interioare - Apartament Ploiesti

               

                Acesta este primul proiect de design interior din orasul Ploiesti pentru echipa noastra.


                Compartimentarea apartamentului este urmatoarea: un living ce deserveste ca spatiu de relaxare dar si ca spatiu de lucru, prin amplasarea zonei de birou, un dormitor dotat cu tot strictul necesar, o mica baie, o bucatarie, dar si 2 culoare ce uneste aceste incaperi enumerate.


                Culorile predominante in living sunt o combinatie intre alb si nuante de maro. Complemantar acestor culori gasim nuante de lemn atat in finisajul mobilierului, cat si in al pardoselii. 


                Pentru dormitor, s-a mers oarecum pe aceeasi paleta cromatica, insa nuantele de maro aici nu sunt atat de accentuate. Dormitorul este amenajat intr-un stil minimalist, unde albul este predominant. Nuantele de Stejar Bardolino, completeaza acest tablou de culori pastelate, calde. Tot in aceasta incapere, s-a amenajat si un mic colt de make-up.


                Bucataria, desi are dimensiuni reduse, a fost amenajata cu tot ceea ce este necesar, inclusiv masina de spalat vase, frigider, etc. Abordand acelasi stil minimalist, in paleta cromatica gasim albul predominant, iar ca si accent, nuante de verde pal. 


               Baia a fost amenajata cu tot necesarul pentru un astfel de spatiu, in ciuda dimensiunilor sale reduse. Vasul de toaleta este suspendat pe unul dintre pereti, iar  bazinul acestuia a fost ascunt in perete. Lavoarul este ingropat sub blatul de marmura. Oglinda are dimensiuni rezonabile, montata pana in aproprierea tavanului. Pentru finisajul peretelui din zona cazii, s-a folosit un mozaic ce imprumuta din culoarea scoicilor oceanice.

 


 

 

 

  LOCATIE
LOCATIE Adresa: Strada Slt. Alexandru Moga
Bucuresti
   
LOCATIE Telefon: +04 0765357364
   
mail office@re-branding.ro

 


MENIU
DESIGN INTERIOR
DESIGN WEB
DESIGN GRAFIC
FOTOGRAFIE DE PRODUS
CONTACT

Valid XHTML 1.0 Transitional

© 2014 re-branding.ro. Toate drepturile rezervate