re-branding DESIGN INTERIOR DESIGN WEB DESIGN GRAFIC FOTOGRAFIE DE PRODUS BLOG CONTACT
 
Portofoliu
Portofoliu
Portofoliu
Portofoliu
   Design Interior - Spatiu Birou+ Depozit Firma, Bucuresti 

 

   

    Spatiul amenajat, se afla intr-o veche cladire din Bucuresti, ce in trecut a deservit ca spatiu de depozitare.

     Este un spatiu de largi dimensiuni, cu inaltime generoasa. Acoperisul sau este impartit in 3 module aproximativ egale ca si dimensiuni, fiecare modul format din 2 "ape" , cu una dintre "ape" formata din sticla transparenta. De aceea s-a dorit pastrarea initiala a aspectului dat de primul constructor al cladirii.

     Spatiul total cu dimensiunea aproximativa de 200 mp, a fost compartimentat in 2 "sectii" diferite. Cea a birourilor conducerii si cea a depozitului.

     Inaltimea incaperii, pana in coama acoperisului fiind de aproximativ 7 m, ne-a permis crearea peretiilor despartitori ai birourilor la inaltimea de 3 m, fara tavane inchise, astfel luminatoarele existente in acoperis, "comunica" cu toate spatiile birourilor. Acesti pereti de compartimentare, sunt construiti pe structura usoara, inveliti partial in PAL, cu usi glisante. Partea superioara a acestora, fiind produsa din panouri formate din 2 culori diferite (albastru/gri), panouri cu suprafata grafica si panouri transparente, acestea din urma pastreaza aceeasi linie de deschidere a spatiului. Tot in zona birourilor, am creat o zona mica de sedinte dar si una de asteptare.

     Zona depozitului, cu suprafata de 96 mp, a fost solicitata la maxim, prin amplasarea rafturilor cu structura metalica ce permit "stivuirea" pe verticala a produselor continute. 


  LOCATIE
LOCATIE Adresa: Strada Slt. Alexandru Moga
Bucuresti
   
LOCATIE Telefon: +04 0765357364
   
mail office@re-branding.ro

 


MENIU
DESIGN INTERIOR
DESIGN WEB
DESIGN GRAFIC
FOTOGRAFIE DE PRODUS
CONTACT

Valid XHTML 1.0 Transitional

© 2014 re-branding.ro. Toate drepturile rezervate