re-branding DESIGN INTERIOR DESIGN WEB DESIGN GRAFIC FOTOGRAFIE DE PRODUS BLOG CONTACT
 
Portofoliu
Portofoliu
Portofoliu
Portofoliu
   Branding si Design Interior – Cafenea Maraboo “Centrul Vechi- Bucuresti” 

Un proiect despre care ne place sa vorbim. Spatiul amenajat se afla in “Centrul Vechi” din capitala. Suprafata amenajata are urmatoarea distributie: cafenea stradala desfasurata pe o lungime de 40mp, cu o capacitate de 30 de mese,  zona de intrare-primire, zona de servire-bar, zona de mese, spatiile de trecere-holuri si doua toalete.

 

Finisajele folosite sunt in mare parte naturale, cel mai folosit fiind lemnul.  Pardoseala din lemn finisata in nuante de alun intra in contrast cu lemnul folosit la fabricarea mobilierului , acesta fiind finisat in nuante de wenge.

 

Pentru finisarea peretilor interiori ai cafenelei am folosit tapetul in dungi dar si o vopsea decorativa rezistenta la uzura si murdarie. Ca o masura de protectie a tapetului, am aplicat in zona meselor un lambriu cu nuante wenge.

 

In finisare s-a folosit totusi ca material de baza si metalul, la fabricarea gardului terasei dar si pentru stilizarea copacului din incinta zonei de bar.

 

Conceptul cafenelei si designul interior poarta semnatura Re-branding.ro, la fel ca si celalalte elemente grafice ce se pot gasi in amenajarea interioara a spatiului


 


  LOCATIE
LOCATIE Adresa: Strada Slt. Alexandru Moga
Bucuresti
   
LOCATIE Telefon: +04 0765357364
   
mail office@re-branding.ro

 


MENIU
DESIGN INTERIOR
DESIGN WEB
DESIGN GRAFIC
FOTOGRAFIE DE PRODUS
CONTACT

Valid XHTML 1.0 Transitional

© 2014 re-branding.ro. Toate drepturile rezervate