re-branding DESIGN INTERIOR DESIGN WEB DESIGN GRAFIC FOTOGRAFIE DE PRODUS BLOG CONTACT
 
Portofoliu
Portofoliu
Portofoliu
Portofoliu
   Reorganizarea unei debarale - transformare in bucatarie

 

   Aceasta amenajare este dovada clara ca si cu un buget restrans si cu materiale recuperate se poate creea un spatiu primitor,  elegant, un spatiu cel putin decent.

   Bucataria prezentata de noi, se afla intr-un apartament  cu 3 camere astazi, apartament ce intercut dispunea doar de 2 camere. Astfel bucataria de 8 mp  din trecut a fost transformata in birou, iar debaraua si holul au “imbracat” bine o noua infatisare. Astfel acum toata locuinta dispune de o camera de zi folosita astazi doar pentru relaxare si loc de intalnire (eliminandu-se masa de lucru, cu toate accesoriile inestetice intr-un birou) , dormitor , baie si o noua bucatarie, bucatarie desi mica, dar eleganta si echipata cu tot ceea ce este necasar.

 Finisajul mobilierului: La propunerea noastra, clientii au optat pentru pastrarea materialului (MDF) dintr-o veche biblioteca (material ce se gasea intr-o stare foarte buna) si folosirea sa la crearea mobilei bucatariei. S-au achizitionat doar blatul frontului de lucru, elementele metalice incluse in mobilier si elementele din sticla, bineinteles toata feroneria si accesoriile sunt moderne, permitand astfel o buna mobilitate sertarelor si usilor dulapului.

Rezultat: La finalul amenajarii, a rezultat o bucatarie moderna, ecologica, complet echipata.


 


  LOCATIE
LOCATIE Adresa: Strada Slt. Alexandru Moga
Bucuresti
   
LOCATIE Telefon: +04 0765357364
   
mail office@re-branding.ro

 


MENIU
DESIGN INTERIOR
DESIGN WEB
DESIGN GRAFIC
FOTOGRAFIE DE PRODUS
CONTACT

Valid XHTML 1.0 Transitional

© 2014 re-branding.ro. Toate drepturile rezervate