re-branding DESIGN INTERIOR DESIGN WEB DESIGN GRAFIC FOTOGRAFIE DE PRODUS BLOG CONTACT
 
Portofoliu
Portofoliu
Portofoliu
Portofoliu
   







Design interior , locuinta rezidentiala - zona Herastrau, Bucuresti´╗┐

  

 

 

 

Spatiul amenajat este situat intr-o cladire de locuinte nou contstruinta din nordul Bucurestiului , cu o suprafata totala de aproximativ 200 mp. Prima faza  de amenajare a interiorului locuintei s-a adresat  designului  a doar 3 incaperi ale locuintei, incaperi ce sunt comune prin deschidere. Urmand ca in viitorul apropriat sa fie finalizata si proiectarea restului locuintei, la cererea clientilor.

   Fiind o cladire nou construita, o contructie structurata pe cadre (stalpi de rezistenta) , avand spatii mari , ne-a permis modificarea unor pereti si deschiderea bucatariei spre living, toate acestea la cererea clientilor.

   Zona de gatit este astfel, acum, despartita de zona de zi doar printr-un bar, bar ce este folosit atat ca blat de lucru pentru zona de gatit, pe partea cu bucataria cat si ca loc de luat micul dejun sau o gustare, pe partea cu livingul, dispunand de trei scaune inalte (scaune de bar). Insa acest bar nu era suficient pentru o cina in familie si de aceea in imediata apropriere se gaseste locul de luat masa, spatiu tampon ce desparte oarecum zona de gatit de cea  de zi.

  In living s-a optat pentru o canapea pe colt, pentru a sustine un numar mai mare de persoane in momentul in care clientii nostrii primesc oaspeti.

Finisaje:  Clientii nostrii sunt iubitori de lemn si natura, de aceea am optat in aceasta amenajare, sa folosim elemente din lemn dar si naturale (panoul expozitional de fotografii este creat din bambus natural). Fiind o constructie structurata in cadre, plafonul este traversat de diverse grinzi din beton armat, iar pentru „ascunderea” acestora, s-a optatat la crearea diferitelor scafe din gips carton, scafe din spatele carora lumina data de neoane inunda incaperea.

Rezultat:  La finalul proiectului, dupa implementarea sa, a rezultat un spatiu liber, aerisit si primitor,  un spatiu satisfacator pentru noi, dar in mai mare masura pentru clientii nostrii.

   
 

 



  LOCATIE
LOCATIE Adresa: Strada Slt. Alexandru Moga
Bucuresti
   
LOCATIE Telefon: +04 0765357364
   
mail office@re-branding.ro

 


MENIU
DESIGN INTERIOR
DESIGN WEB
DESIGN GRAFIC
FOTOGRAFIE DE PRODUS
CONTACT

Valid XHTML 1.0 Transitional

┬ę 2014 re-branding.ro. Toate drepturile rezervate